+358 40 509 7988

Borderterriers

Dog Agnes

Y-tunnus 3183401-6

Pennun hinta  sis. alv 24%


Kaikki pentueemme ovat tarkoin harkittuja, terveistä ja hyväluonteisista vanhemmista.

Pyrimme tuomaan ulkomailta koiria laajentaaksemme jalostusmateriaalia ja tekemään yhteistyötä muiden kasvattajien kanssa.


Ottakaa yhteyttä jos olette kiinnostuneita tulevista pennuista! Olette innokkaita touhuamaan, mielellään kiinnostuneet myös näyttelyistä ja haluatte nauttia yhteisestä ajasta koiranne kanssa

Gsm. +358 40 509 7988

agnessa.hakala@dogagnes.fi

Tulevista pentueista sijoitamme mahdollisesti narttu/uros pentuja (max 50km säteellä Turusta) yhteistyöhaluiseen,näyttelyistä kiinnostuneeseen kotiin!

Kysy rohkeasti!

Tietoja uudelle pennunomistajalle

Myynti ja ehdot: Pennut luovutetaan 7 viikon ikäisenä eläinlääkärintarkastamina, rekisteröityinä, mikrosirutettuina ja useaan otteeseen madoitettuina. Kauppa- ja sijoitussopimukset laadin aina Kennelliitonlomakkeita käyttäen. Pennunostaja saa mukaansa , kirjalliset hoito- ja ruokintaohjeet + pentupakkaus sekä vinkkejäkoulutukseen, harrastamiseen ja opastusturkinhoito.  Kasvattaja pyytä pennusta varausmaksun, joka on molempia osapuolia sitova. Mahdollista käyttää jatkojalostuksessa , urospennun myyntihintaan sisällytän  kaksi astutusta.

Kasvattajalta saat kaikissa koirasi eri vaiheissa tukea ja neuvoja!

Pentumme on tarkoitus myydä lemmikeiksi. Emme lupaa kenellekään että koirasta kasvaa agility tai näyttely voittaja tai super metsästäjä . Yhteistyön tulos on koiran ja omistajan välinen asia. Borderterrieri ei sovi sohvalle vain aktiiviseen elämän menoon. Se on erinomainen lemmikki tai harrastuskoira (Näyttely, Agility, Toko, metsästys..) Trimmaan myös muita Borderterrierejä, ota yhteyttä jos koirasi tarvitsee trimmausta!

Kennel tarkastusraportti.

  Kaikki on Erinomaisesti!

Borderterrierin pentuja potentiaalisiksi harrastuskoiriksi!

        Pennut ilman kosmeettisia vikoja mielellään näyttelystä harrastuksena kiinnostuneille asiakkaille! Muut pennut viettämään tavallista elämää kotikoirana ilma näyttelyissä käymistä. Kosmeettinen vika ( häntämutka, ala-/yläpurenta, (pennulla hampaiden vaihtumisen aikana normaali purenta voi valitettavasti joskus muuttua alapurennaksi) tai kivesvikaisuus. Joskus kivekset eivät vain laskeudu.  Kasvattaja ei voi antaa teille 100% takuuta, sillä ne asiat esiintyvät välillä meidän rodulla.

Kosmeettisia vikoja huolimatta ,koira voi elää normaalin terveen elämän kuten mikä tahansa muukin koira. Kosmeettiset viat eivät estä harrastamasta esim. Agilityä, Tokoa, metsästystä..  

         


Suomen Kennelliitto on myöntänyt Vuolasvirta-palkinnon 14.06.2018

Hakala Agnessa , Dog Agnes-kennelin omistajana

Erittäin ansiokkaasta kasvatustyöstä rodun borderiterrieri parissa!OHOI kaikki näyttelystä kiinnostuneet asiakkaat!

Olisin todella kiitollinen, jos pennut vietäisiin näyttelyyn muutaman kerran, jotta minä saisin palautetta minun kasvatustyöstäni. Olkaa ystävällisiä, älkääkä luvatko mitään koiranäyttelyyn viemisestä, jos se ei tule toteutumaan! Olkaa rehellisiä kasvattajalle, kiitos! =)


etusivu    yhteystiedot    koirat    pentuja    kasvatit    galleria    tulokset-champions    import&export

Valitettavasti täällä hetkellä kaikki pennut ovat varattuja.

  "STELLA"

Meille on syntynyt pentuja 4.05.23!

Pentujen info katso sivulla -Link ->Kasvatit-Pentue-V2


"STELLA"

У нас родились щенки 4.05.23!

Информацию о щенках смотрите на странице –

Link->Помёты-Помёт-V2


"STELLA"

We have puppies 4.05.23!

For info about puppies see page-Link->Litters-Litter-V2

PENTUJA


SUUNNITTEILLA


SYNTYNYT


"SOFI"

Meille on syntynyt pentuja 19.05.23!

Pentujen info katso sivulla -Link ->Kasvatit-Pentue-W2


"SOFI"  

У нас родились щенки 19.05.23!

Link->Помёты-Помёт-W2


"SOFI"

We have puppies 19.05.23!

For info about puppies see page-Link->Litters-Litter-W2

Suvi, Nora ja Penni on astutettu 29.5.

Odotettavissa pentuja huippuyhdistelmistä. Tiineydet varmistuu reilun kuukauden kuluttua ja siitä kerrotaan täällä. Toivotaan, että kaikki astutukset olisivat onnistuneet, jotta kaikki pitkään jo pentua meiltä odottaneet perheet saisivat vihdoin oman ihanan pennun.


SUUNNITTEILLA


Seuraava pentue suunnitteilla Kesällä-23

Следующая вязка планируется Летом-23

The following litter are planned in Summer-23