+358 40 509 7988

Borderterriers

Dog Agnes

Y-tunnus 3183401-6

Pennun hinta  sis. alv 24%


Kaikki pentueemme ovat tarkoin harkittuja, terveistä ja hyväluonteisista vanhemmista.

Pyrimme tuomaan ulkomailta koiria laajentaaksemme jalostusmateriaalia ja tekemään yhteistyötä muiden kasvattajien kanssa.


Seuratkaa kotisivujani ja olkaa uudelleen yhteydessä viimeistään silloin, kun ilmoitan astutuksen onnistuneen. Meidän kennelin Borderin pennuista on kova kysyntä ja jos pennun todella haluaa, oma aktiivisuus kasvattajan suuntaan on todella tärkeää.

Ottakaa yhteyttä jos olette kiinnostuneita tulevista pennuista! Olette innokkaita touhuamaan, mielellään kiinnostuneet myös näyttelyistä ja haluatte nauttia yhteisestä ajasta koiranne kanssa

Gsm. +358 40 509 7988

agnessa.hakala@dogagnes.fi

Tulevista pentueista sijoitamme mahdollisesti narttu/uros pentuja (max 50km säteellä Turusta) yhteistyöhaluiseen,näyttelyistä kiinnostuneeseen kotiin!

Kysy rohkeasti!

Tietoja uudelle pennunomistajalle

Myynti ja ehdot: Pennut luovutetaan 7 viikon ikäisenä eläinlääkärintarkastamina, rekisteröityinä, mikrosirutettuina ja useaan otteeseen madoitettuina.

Pennut myös rekisteröity Ruokaviraston Koirarekisteri,pyydä luovutus jälkeein rekisteröinti KOODI

Kauppa- ja sijoitussopimukset laadin aina Kennelliitonlomakkeita käyttäen. Pennunostaja saa mukaansa , kirjalliset hoito- ja ruokintaohjeet + pentupakkaus sekä vinkkejäkoulutukseen, harrastamiseen ja opastusturkinhoito.  Kasvattaja pyytä pennusta varausmaksun, joka on molempia osapuolia sitova. Mahdollista käyttää jatkojalostuksessa , urospennun myyntihintaan sisällytän  kaksi astutusta.

Kasvattajalta saat kaikissa koirasi eri vaiheissa tukea ja neuvoja!

Pentumme on tarkoitus myydä lemmikeiksi. Emme lupaa kenellekään että koirasta kasvaa agility tai näyttely voittaja tai super metsästäjä . Yhteistyön tulos on koiran ja omistajan välinen asia. Borderterrieri ei sovi sohvalle vain aktiiviseen elämän menoon. Se on erinomainen lemmikki tai harrastuskoira (Näyttely, Agility, Toko, metsästys..) Trimmaan myös muita Borderterrierejä, ota yhteyttä jos koirasi tarvitsee trimmausta!

Kennel tarkastusraportti.

  Kaikki on Erinomaisesti!

Borderterrierin pentuja potentiaalisiksi harrastuskoiriksi!

        Pennut ilman kosmeettisia vikoja mielellään näyttelystä harrastuksena kiinnostuneille asiakkaille! Muut pennut viettämään tavallista elämää kotikoirana ilma näyttelyissä käymistä. Kosmeettinen vika ( häntämutka, ala-/yläpurenta, (pennulla hampaiden vaihtumisen aikana normaali purenta voi valitettavasti joskus muuttua alapurennaksi) tai kivesvikaisuus. Joskus kivekset eivät vain laskeudu.  Kasvattaja ei voi antaa teille 100% takuuta, sillä ne asiat esiintyvät välillä meidän rodulla.

Kosmeettisia vikoja huolimatta ,koira voi elää normaalin terveen elämän kuten mikä tahansa muukin koira. Kosmeettiset viat eivät estä harrastamasta esim. Agilityä, Tokoa, metsästystä..  

         


Suomen Kennelliitto on myöntänyt Vuolasvirta-palkinnon 14.06.2018

Hakala Agnessa , Dog Agnes-kennelin omistajana

Erittäin ansiokkaasta kasvatustyöstä rodun borderiterrieri parissa!OHOI kaikki näyttelystä kiinnostuneet asiakkaat!

Olisin todella kiitollinen, jos pennut vietäisiin näyttelyyn muutaman kerran, jotta minä saisin palautetta minun kasvatustyöstäni. Olkaa ystävällisiä, älkääkä luvatko mitään koiranäyttelyyn viemisestä, jos se ei tule toteutumaan! Olkaa rehellisiä kasvattajalle, kiitos! =)


etusivu    yhteystiedot    koirat    pentuja    kasvatit    galleria    tulokset-champions    import&export

PENTUJA


SYNTYNYT


SUUNNITTEILLA


Seuraava pentue suunnitteilla Kevällä-Kesällä-24

Следующая вязка планируется Весной-Летом-24

The following litter are planned In spring-Summer-24


"STELLA"on astutettu/повязана/has been mated 10.04.2024

Odotettavissa pentuja huippuyhdistelmistä!

Nyt vain peukut pystyyn, että kaikki sujuu hyvin!

Nartun tiineydestä infotaan noin kuukauden päästä.

The bitch's of pregnancy we give info about a month's time.

Emä/Mother:DOG AGNES  RELY ON ME ”STELLA”

EE Junior Champion

4x JSERT EE/ 4x ROP/BOB Junior

and ROP/BOB, ROP/BOB puppy            

Helsinki BT Erikoisnäyttely 29.6.2019  BT Specialty Show   4-Best puppy/ 4-Paras pentu


Terveystulokset-Health results-Результаты  по здоровью


lonkkanivel- A/A ,kyynärnivel -0/0, silmätutkimus-ei todettu perinnöllisiä silmäsairauksia, polvilumpiolux.med.-0/0, sydämen kuuntelutulos-ei sivuääniä

HD-A/A, elbows-0/0,eye examination - not hereditary eye diseases clear, heart listening to the result - no murmurs, patella -0/0


Stella mukana saimme kennelimme uudet geenit Englannista, Hollannista

With Stella, we got new genes for our kennel from England, Netherlands.

DNA TEST FOR Shaking puppy (SLEM)

CLEAR of SLEM-PUHDAS